ט. לכתחילה אין להתקין כיריים המיועדות גם לחלבי וגם לבשרי, כשהם מונחים באמצע שיש שהוא רק חלבי או רק בשרי ['בילד-אין'], והכיריים מוקפות סביבן בשיש בלא הפסק, משום חששות מצויים מאוד שינתזו טיפות רותחות מקדירות הבישול – בשרי על חלבי, או חלבי על בשרי, או שינתזו טיפות של בשרי ושל חלבי על השיש, ומחמת כן השיש עצמו יהיה טריפה ויצטרך הגעלה.
אם הכיריים נמצאות באמצע השיש, מן הראוי לבשל שם רק בסוג השיש המקיף את הכיריים [חלבי או בשרי], ולכל הפחות להקיף ולצפות בנייר כסף סביבות הכיריים. אם לא עשו כן, יש להגעיל את השיש שסביבות הקדירה בכל פעם שניתזו עליו הרבה טיפות רותחות הפוכות ממה שהוא (חלבי על שיש בשרי או להיפך) כדי שלא יבוא למכשולות. ואם ניתזו רק טיפה אחת או טיפות בודדות (כל טיפה בנפרד) על השיש, יש להקל שאין צריך להגעיל את השיש כלל ואינו נאסר.